Onze Club

OVER ONS

De WTC Schorretrappers zijn ontstaan uit enkele collegae van de Lokale PolitieZone Rupel en medewerkers van het PRD De Schorre te Boom. Samen hebben zij een feitelijke vereniging in het leven geroepen om allerlei "fiets"activiteiten te organiseren waarbij de opbrengst telkens aan een goed doel wordt geschonken, o.a.

- 1000 km fietstocht Kom op tegen Kanker

- Eyes for the World vzw

- De Markgrave vzw, ...


In het najaar van 2017 kreeg ons initiatief jammer genoeg een eigen gezicht.  Met het overlijden van ons teamlid "Cis" op amper 12-jarige leeftijd aan een hersentumor, rijden de WTC Schorretrappers en vrienden voortaan voor Kom op tegen Kanker onder het waakzaam oog van Cis4ever.


PETERSCHAP


Ludo Peeters is een voormalig Belgische beroepsrenner. Hij was prof van 1974 tot 1990 en een meer dan verdienstelijk coureur.  Hij reed een groot deel van zijn carrière in ploegen met de Nederlander Jan Raes, die later zijn ploegleider werd. Ludo nam tien keer deel aan de Ronde van Frankrijk en reed iedere editie uit.  Hij won drie etappes en droeg tweemaal een dag de gele trui.  Eénmaal won hij het combinatieklassement.

Naast etappekoersen kon Ludo Peeters ook in ééndaagse wedstrijden goed uit te voeten. De WTC Schorretrappers en het team Cis4ever zijn vereerd om Ludo als peter in huis te hebben

BESTUUR

VOORZITTER

Jurgen Rypens

BESTUURSLID

Ludo Peeters

(ere-voorzitter)

SECRETARIS/PENNINGMEESTER

Peter Van Den Abbeele

(communicatie & financiën)

Lidmaatschap


Via de website van de Vlaamse Wielerbond (www.vwb.be) kun je je aansluiten bij de WTC Schorretrappers.  Individueel of voor het hele gezin is er maar één tarief : 40,00 euro per jaar.  Vul het formulier op de website in om je aan te sluiten bij de VWB en verzend het.  De betaling van het lidgeld gebeurt pas NA ontvangst van de bevestiging per e-mail met een gestructureerde mededeling.

Voordelen lidmaatschap via de VWB : verzekering, pechverhelping, abonnement magazine, korting fietshandelnetwerk, terugbetaling lidgeld via ziekenfonds, enz ...